Totale uitverkoop -50%, -70% en meer!

Plotsklaps starten we met een totale uitverkoop in Doekjes en Broekjes... !


Ongeveer een jaar geleden maakten we bekend dat we mensen zochten die met veel goesting de fakkel van Doekjes en Broekjes (en Anders Getint) wilden overnemen. Waarom? Het thuisfront bij Ann met de vele pleegkinderen vraagt om meer aandacht én we vonden het tijd om het concept 'Doekjes en Broekjes' nieuw leven in te laten blazen en de aanpak aan te passen aan de nieuwe social media en het veranderde economische klimaat.
Doorheen het voorbije jaar waren er enkele kandidaat overnemers maar nooit kwam het tot een complete ‘match’.

Toen we in het voorjaar ook de economische crisis harder begonnen te voelen, zijn we naar onze huisbaas gestapt. Hij heeft plots een nieuwe huurder gevonden die er snel wil intrekken. 
Dit is helaas niet het scenario waar wij van droomden. We hopen nog steeds dat er iemand de kriebels krijgt om Doekjes en Broekjes na 20 jaar verder te zetten in een vernieuwd concept!

Ondertussen zijn we gestart met een totale uitverkoop van alle Doekjes en Broekjes artikelen (ook in de webshop). Tot maandag 31 juli vind je ons in ons huidige winkelpand. Wat daarna nog over is, zullen we als outlet verkopen bij de buren, Anders Getint (vanaf 5 augustus) Daar zullen ook nog de nieuwe herfst- en wintercollecties van kleren voor baby's en kids verkocht worden met kortingen!
Aangezien we nog heel wat voorraad hebben en we graag alles de deur uit willen, geven we vanaf nu op alles 50% korting en 70% of meer op 'oudere' collecties.


Nog wat praktische info:

- Wat je koopt in de uitverkoop kan niet geruild worden.

- Heb je een klantenkaart bij ons? Dan rekenen we die af de eerste keer dat je langskomt - of ze nu vol is of niet.

- Heb je nog een cadeaubon? Die kan je zeker gebruiken tijdens de uitverkoop (en daarna ook nog in Anders Getint)

We hopen jullie allemaal massaal te mogen ontmoeten tijdens onze uitverkoop en wie weet krijgt ons Doekjes en Broekjes verhaal toch nog een vervolg? Het is nog niet te laat om onze Doekjes en Broekjes fakkel over te nemen!


Sandra, Ann en An

update 14/7/23

Posted in: Nieuws