Cyclus Baren Cyclus

In prijs verlaagd! Cyclus Baren Bekijk groter

-50%

22,60 €

2 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Dit geboorteboek is om tien redenen uniek:

1. Het verdiept je kennis rond de natuurlijke, ongestoorde geboorte en stimuleert het zelfvertrouwen in je eigen kunnen.
2. Het onthult het geheim en de zin van barenspijn en legt uit hoe je geboortehormonen nodig zijn voor een vlotte, extatische geboorte en een instinctieve binding tussen jou en je baby.
3. Het geeft tips over hoe om te gaan met je weeën.
4. Het vergroot je besef dat je baby bewust en actief deel uitmaakt van het geboorteproces.
5. Het biedt je ongecensureerde informatie, voor- en nadelen over veel gebruikte medische interventies: wat moet zeker voor een veilige geboorte, wat moet niet echt en wat moet echt niet?
6. Het stimuleert je assertiviteit, maakt je bewust dat je heel wat keuzes kan maken.
7. Het biedt een kant-en-klaar ‘Geboorteplan’ (of liever ‘Geboortevoorkeuren’), zowel voor je arbeid, uitdrijving en de periode net na de geboorte van je baby.
8. Het benadert de geboorte holistisch: legt uit hoe het natuurlijke proces een intens lichamelijke, psychologische, instinctieve, emotionele, zelfs spirituele ervaring voor je kan zijn, welke je een unieke kans biedt om te groeien als mens.
9. Het nodigt uit om je open te stellen voor het onverwachte.
10. Dit boek is interactief: bij ieder onderdeel hoort een doe-opdracht en je kunt aan de hand van concrete vragen een dagboek bijhouden.

Kortom, een persoonlijk boek dat de geboorte-ervaring kan verrijken van iedere vrouw die haar eerste of volgende baby baart.

5 andere producten in dezelfde categorie: