Acco Als je van spelen leren kan Acco

Acco Als je van spelen leren kan Bekijk groter

5 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Misschien geloof jij, net als ik, dat kinderen van nature ‘goed’ zijn? Misschien kwam ook jij terecht in de rollercoaster die het ouderschap is en ging je op zoek naar de beste versie van jezelf en van je kind?

Er bestaat hoe langer hoe meer kennis en inzicht in hoe we kinderen kunnen ondersteunen om dicht bij hun kern te blijven, zonder autoritair of toegeeflijk te hoeven zijn.

Tijdens mijn zoektocht leerde ik de taal van mijn kinderen te begrijpen en spreken: spel bracht verbinding. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker, het versterkt onze band en het helpt kinderen om ongedwongen de beste versie van zichzelf naar boven te brengen.

Dit boek is geen handleiding of stappenplan maar staat wel boordevol inzichten en eerlijke praktijkervaringen om jou als jonge ouder te inspireren. Herontdek je eigen speelinstinct en breng zo meer verbinding en plezier in je ouderschap én in je gezin.

Met voorwoord van Jürgen Peeters (auteur Kinderen zijn geen puppy’s) en illustraties van Noëmi Willemen (@lecoeuramareebasse)

30 andere producten in dezelfde categorie: