Wobbel Starter blank gelakt bos Wobbel

1 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Extra stabiel voor wiebelige benen, extra licht voor kleine armen. Stevig persvilt voor een huishouden waarin geleefd wordt. Maar vooral door de zachtere kromming en het aangepaste formaat een echt, volwaardig instapmodel voor de allerkleinsten of voor wie nog moeite heeft met balanceren. Bewegen, spelen, fantaseren en uitrusten. Let’s get it started.

Hij is dan wel kleiner, maar kan nog steeds gemakkelijk 100 kilo aan. Hij is lichter, dus gemakkelijker op te tillen, te draaien en mee te trekken. Onverwoestbaar en gemakkelijk te reinigen gerecycleerd vilt, voornamelijk gemaakt van gerecycleerde flessen.

Door een compactere en unieke opbouw van het hout (er wordt getoverd met laagjes) is de Starter stabieler dan een gewone Wobbel. En hoewel het een Starter is, ontgroeien kinderen hem toch niet snel: door zijn formaat kunnen er ook toffe skateboardachtige moves op worden gedaan.

En nog een voordeel van het kleinere formaat: dit is de ultieme Wobbel-to-go! Mee op vakantie, mee uit logeren… pret verzekerd!

21 andere producten in dezelfde categorie: