Isara Quicktie Majestic Ivory Forest Isara

1 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

De brede schouderbanden van geweven stof kunnen gemakkelijk worden omwikkeld op een manier die zorgt voor comfort. Ze kunnen gemakkelijk over uw schouders worden verbreed om de dynamiek van de gewichtsbalans van uw baby te veranderen en ze kunnen op vele manieren om uw baby worden gewikkeld voor extra ondersteuning van de bodem of een breder, dieper zitvlak. De flexibiliteit van de geweven wikkelbanden is verbazingwekkend, omdat ze kunnen worden omwikkeld en geknoopt zoals jij en je baby ze nodig hebben, terwijl ze toch een perfecte pasvorm garanderen.

☑ Het heeft een verstelbare 2-in-1 afneembare capuchon die omhoog kan worden geplaatst voor bescherming tegen de zon en wind of extra hoofdsteun terwijl het kind slaapt, of naar beneden kan worden gerold aan de basis van de nek van de baby voor extra hoofdsteun, vooral nodig voor kleine baby's .

☑ Elke geweven riem heeft een 3-punts vangsysteem van de capuchon waarmee u gemakkelijk de hoogte kunt bereiken die nodig is voor een goede hoofd- en neksteun voor zuigelingen. Het kan ook op verschillende hoogtes op elke riem worden geplaatst, voor een asymmetrisch resultaat.

Het kan worden gebruikt om voor, op de heup of op de rug te dragen.

ISARA QuickTie is gemaakt om je baby comfortabel te dragen vanaf de kindertijd tot het bereiken van de peuterleeftijd, lichaamsgrootte tussen 50 cm en 98 cm lang (19,7 inch en 38,6 inch).

2 andere producten in dezelfde categorie: